Administratieve Opleidingen in Veenendaal

Moderne bedrijfsadministratie

De opleiding Moderne BedrijfsAdministratie wordt hoog gewaardeerd als vakopleiding. Het diploma staat zeer goed aangeschreven binnen het bedrijfsleven en de overheid. MBA’ers vervullen functies die een grote mate van zelfstandigheid vereisen en zijn vaak de administratieve spil in het bedrijf. Bovendien biedt MBA volop doorgroeimogelijkheden voor professionals die een leidinggevende positie in financieel-administratieve richting ambiëren. Kortom, een opleiding met veel toekomstperspectief. Zeer de moeite waard om te halen!

Studieprogramma

       
Bedrijfsadministratie 10 lessen van 3 uur Sept ‘20 - Dec ‘20 Examen: december ‘20
Kostencalculatie 8 lessen van 3 uur Jan ‘21 - April ‘21 Examen: april ‘21
Financiering 8 lessen van 3 uur April ‘21 - Juni ‘21 Examen: juni ‘21
Belastingwetgeving 7 lessen van 3 uur Sept ‘21 - Nov ‘21 Examen: nov ‘21

Module Bedrijfsadministratie

Module Kostencalculatie

Module Financiering

Module Belastingwetgeving

Het opleidingsniveau van MBA is vergelijkbaar met het HBO Associate degree (HBO-ad), een tweejarige HBO-opleiding. Het niveau ligt tussen MBO-4 en HBO-bachelor in. Om een opleiding MBA goed te kunnen volgen is kennis van boekhouden op PDB® of MBO 4 niveau noodzakelijk. Het diploma MBA is een goede basis voor de vervolgopleidingen PDL®, VBA®, SPD of HBO accountancy.

Startdata

De klassikale lessen zijn woensdagavond of zaterdagmorgen. Ben je een keer verhinderd? Bij voldoende plaats mag je de les op een ander dagdeel inhalen! Vanwege de positieve ervaringen van onze cursisten bieden wij de MBA opleiding ook op dinsdagavond live via webinars aan. Je hebt tijdens het webinar de mogelijkheid om vragen te stellen via je microfoon of door het sturen van een chatbericht. Deelname is heel eenvoudig, je hoeft niets te installeren op je computer.

Cursuskosten

Cursusgeld € 1.650, Boekengeld € 368, Examengeld voor MBA € 209 per module. Het is ook mogelijk per module in te schrijven en te betalen. De prijzen per module staan vermeld op het inschrijfformulier. De bedragen voor boeken- en examengeld zijn opgenomen als indicatie, Manuels Opleidingen heeft hier geen invloed op.

Studiekosten zijn vaak aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De belastingdienst ziet het cursusgeld, boekengeld en examengeld als scholingsuitgaven. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst!

Examens

De opleiding kan je afsluiten met een erkend examen dat landelijk wordt afgenomen door de Associatie voor Examinering. Het examen is een online examen, volledig achter de computer. Het grote voordeel hiervan is dat het kan worden afgenomen op een door jou gekozen moment.

De Nederlandse Associatie voor Examinering is één van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland. Meer dan 75 jaar is de Associatie toonaangevend in de markt bij het maken én afnemen van examens voor hooggewaardeerde diploma’s. Een diploma van de Associatie is meer dan een papiertje. Een Associatiediploma is een kwaliteitskeurmerk. En dát opent deuren bij werkgevers.

Inschrijfformulier Studievoorwaarden