Door Tamar Kruisinga op 29-06-20

Bij Everdien inmiddels alle modules van BKB en PDB afgerond. Nu halverwege MBA - tot nu toe alles in één keer gehaald. Ik had nooit gedacht dat ik dit allemaal zo snel zou halen naast gezin en drie dagen werk. Everdien geeft geweldig les. Goede uitleg, heel veel extra oefenmateriaal waardoor je voorbereid het examen ingaat. Zelfs tijdens de Corona zijn alle lessen online doorgegaan met dezelfde kwaliteit. Zeer aan te bevelen voor iedereen die een financiële administratieve functie heeft of ambieert De opgedane kennis is enorm waardevol! Manuels Opleidingen - zeer aan te bevelen!

Door Lillian Ike-Bats op 28-06-20

Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier de opleiding PDB gedaan. De lessen zijn heel goed te volgen door de duidelijke uitleg. Ook de goede voorbereiding die je aangeboden wordt op de examens d.m.v. oefenexamens worden op een prettige manier doorgenomen, zodat de stof goed blijft hangen.
Zeker ook in deze lastige tijd met het COVID-virus waren de lessen via een webinar zeer goed te doen en kon je ook rechtstreeks vragen stellen alsof je gewoon in de les was.
Everdien dank je wel voor de goede begeleiding in het behalen van mijn diploma.

Hartelijke groeten,
Lillian Ike-Bats
:D :D

Door Jessica gerritsen op 1-02-20

Bij Everdien (en nieskje) bkc, bkb, pdb en MBA gevolgd.
Wat kijk ik terug op een fijne tijd. Kleine groepjes met goede uitleg van de stof! Vooral hoe geduldig ze beide zijn en je op je gemak laten voelen is een prettige bijeenkomst.

Ik zal iedereen adviseren om opleidingen bij hen te volgen want de slagingskans, ook voor mensen met faalangst, is groot.

Bedankt voor de fijne tijd en misschien tot in de toekomst.

Groet jessica

Door Ilse Koster op 30-01-20

Net de opleiding PDL met goed gevolg afgesloten. De lessen bij Manuels opleidingen zijn gezellig en leerzaam. Onder leiding van Everdien en/of Nieske kun je erop vertrouwen dat je je opleiding met succes kunt afronden. Dames weer bedankt en misschien weer tot de volgende opleiding. ;-)

Door Corien Meijer op 17-12-19

In januari 2018 ben ik gestart bij Manuels Opleidingen met de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie. Everdien is een fijne docente die duidelijk uitlegt en veel oefenstof opgeeft.
Mede hierdoor heb ik alle examens in 1 keer kunnen halen.
Dit najaar ben ik begonnen aan de vervolgopleiding VBA. Weer een stapje hoger.
Barry Bloemendal is eveneens een prettige docent die de stof vaak kan verhelderen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.
De eerste module ook weer behaald en start ik eind januari met de volgende module.

Ik raad Manuels Opleidingen dan ook zeker aan: kleine groepjes, prettige docenten, veel persoonlijke aandacht en veel oefenstof!