Door Carla op 30-05-21

Ik heb online de opleiding BKB gevolgd.
Everdien was mijn docente. Door haar duidelijke en prettige manier van uitleggen en lesgeven kon ik al snel examen doen.
Echte aanrader dus.

Door Karin Reijneveld op 7-02-21

Aangezien ik werkeloos dreigde te worden en naast solliciteren toch iets wilde doen, besloot ik afgelopen jaar september te starten met pdl. Gelukkig had ik al vrij snel een nieuwe fulltime baan, maar daardoor weinig tijd voor huiswerk. Door iedere woensdagavond de lessen bij Nieske te blijven volgen die op een boeiende manier de lesstof wist te brengen, heb ik de cursus toch met goed resultaat af kunnen sluiten. Bedankt Nieske!

Door Teuni Hoogstraten op 21-01-21

Na ruim 2 jaar studeren bij Manuels Opleidingen heb ik beide Diploma’s (PDB en MBA) met veel plezier en superfijne lessen, ook het laatste half jaar online, mogen halen. De uitleg van een bijzondere lerares, die op allerlei manieren de lesstof tot je door kan laten dringen, was voor mij reden om alles op alles te zetten om zo hoog mogelijke cijfers te halen. Dit is ook gelukt! Ook de voorbereidingen voor het examen zijn heel fijn. Ruim genoeg stof om te oefenen en veel ruimte voor vragen op allerlei manieren.
Ben je van plan om je administratieve kennis te vermeerderen? Kies dan voor Manuels Opleidingen!!

Door Eveline van Dijk op 18-01-21

Afgelopen jaar lessen voor alle drie de modules van Praktijk Diploma Boekhouden gevolgd. De lessen waren goed te volgen en later werd ook snel geregeld dat deze lessen ook online (i.v.m. Corona) te volgen waren.
Het huiswerk vond ik veel, ook veel examens gemaakt, maar daardoor was ik wel heel goed voorbereid op de examens en ik heb dan ook hoge cijfers gehaald.

Door Patricia van 't Slot op 9-01-21

Afgelopen jaar cursus PDB gevolgd en in het verleden PDL.
Goede duidelijke en leerzame lessen met veel gezelligheid en tijd voor een babbeltje tussendoor!
Een aanrader voor iedereen!