Door vd Pol op 29-11-22

Aflopen maanden de module kostencalculatie MBA gevolgd.
Zeker een aanrader om via Manuels dit traject te volgen. Lessen zijn duidelijk en goed opgebouwd. Veel flexibiliteit in hoe je de les wilt volgen. Online, live, terugkijken, of je pakt gewoon dezelfde les die op een ander tijdstip gegeven wordt.
De docent, Everdien in mijn geval, is kundig en legt de dingen goed uit.

Door roos op 24-11-22

Na slechte ervaringen bij een andere opleider ben ik sinds een paar maanden bij Everdien. Wat een verademing!
Alles wordt duidelijk uitgelegd met goede voorbeelden die te vertalen zijn naar de praktijk. Er is altijd ruimte voor vragen en de communicatie verloopt super. Ik doe het allemaal op afstand, maar dat belemmert echt helemaal niet.
Tot nu toe echt heel tevreden en zeker een aanrader.

Door Roene Sondaar op 20-11-22

Gedegen, vriendelijk, duidelijk, geduldig. En meteen m’n examen gehaald! Ik raad iedereen Manuels aan.

Door Patricia van 't Slot op 9-01-21

Afgelopen jaar cursus PDB gevolgd en in het verleden PDL.
Goede duidelijke en leerzame lessen met veel gezelligheid en tijd voor een babbeltje tussendoor!
Een aanrader voor iedereen!

Door Alev op 12-11-20

Via via ben ik terecht gekomen bij Manuels Opleidingen te Veenendaal. Ik heb hier BKB, PDB en inmiddels een aantal modules van MBA behaald. Ik ben erg blij met de manier waarop Everdien les gegeven heeft. Ze is duidelijk, kan een vraag op verschillende manieren uitleggen en is erg geduldig. Ze neemt de tijd om je vraag in de les te beantwoorden of achteraf eventueel per mail.

Sins de corona pandemie heeft Manuels opleidingen ook voor les op afstand gezorgd. Het is mij opgevallen dat er qua lesgeven niets is veranderd, behalve dat het online gaat.

Ik ben tot nu toe erg tevreden over Manuels opleidingen en mocht er iemand zijn die deze opleidingen (zie overige onderdelen website) zou willen volgen, zou ik zeker Manuels Opleidingen aanbevelen!