Door Esther Tanger op 10-05-22

In april heb ik de 3e module van PDB gehaald en daarmee heb ik een diploma op zak!
De 1e module begonnen we in een kleine klas vanwege Corona, en na een paar lessen gingen we over op online lessen. Everdien brengt de lesstof duidelijk over, zowel klassikaal als online, ze weet je te motiveren en het beste er uit te halen. Ik kijk hier heel positief op terug en kan iedereen Manuels aanraden.

Door Ilona op 22-04-22

Ik ben bij Everdien gestart om mijn PDB te gaan halen. Haar manier van les geven is zo fijn, ze heeft geduld, neemt altijd de tijd voor je.Ze motiveert je. Wat ik erg fijn vind waren de kleinere klassen en online. Dat werkt zo goed, en ze zal dat ook blijven aanbieden.
Ik moet n nog 1 module halen waar ik ontzettend veel zin in heb, en een twijfel heb om door te gaan voor mijn MBA. Everdien motiveert je echt :D

Door Renate van Dijk op 14-12-21

Voor de 2e keer de PDL update gevolgd bij Nieske. Fijn om even in een dag alle wijzigingen voor het nieuwe jaar door te nemen. Er is een leuke manier van lesgeven en er is veel interactie met de groep. Een aanrader!

Rond 2009 heb ik mijn diploma MBA behaald bij Everdien, voorafgaand aan het behalen van de opleidingen BKB, BKC en PDB. Ik kan geen betere docent bedenken dan Everdien.

Door Jaap Karens op 14-12-21

Afgelopen vrijdag de PDL Update gevolgd en was wederom weer zeer leerzaam. In de morgen de actuele zaken van 2022 en wat zo mooi is bij Manuels Opleidingen dan in de middag mag je aangeven wat je extra behandeld wilt hebben. Echt een aanrader voor alle salarisadministrateurs. Alle lof weer voor Nieske. Onbegrijpelijk wat ze allemaal in haar hoofd heeft zitten maar ook de wijze waarop ze dit presenteert naar de groep.

Door Jozien op 16-08-21

Bij Everdien heb ik de opleiding BKB en PDB met succes afgerond. Everdien bereid je maximaal voor op het examen en je mag altijd mailen als je vragen heb. Door corona heb ik de lessen klassikaal en online gevolgd. Op beide manieren weet Everdien de lesstof duidelijk over te brengen. Mocht je overwegen om een opleiding te gaan doen dan raad ik Manuels Opleidingen van harte aan.