Door Alev op 12-11-20

Via via ben ik terecht gekomen bij Manuels Opleidingen te Veenendaal. Ik heb hier BKB, PDB en inmiddels een aantal modules van MBA behaald. Ik ben erg blij met de manier waarop Everdien les gegeven heeft. Ze is duidelijk, kan een vraag op verschillende manieren uitleggen en is erg geduldig. Ze neemt de tijd om je vraag in de les te beantwoorden of achteraf eventueel per mail.

Sins de corona pandemie heeft Manuels opleidingen ook voor les op afstand gezorgd. Het is mij opgevallen dat er qua lesgeven niets is veranderd, behalve dat het online gaat.

Ik ben tot nu toe erg tevreden over Manuels opleidingen en mocht er iemand zijn die deze opleidingen (zie overige onderdelen website) zou willen volgen, zou ik zeker Manuels Opleidingen aanbevelen!

Door Patrick Van Kleef op 4-07-20

Ik volg nu al 2 jaar lang lessen bij Manuels opleidingen (pdb en mba) en ik ben uitermate tevreden over de lesstof.

Sinds april volgens we nu door de uitbraak van corona webinairs en de onderwijskwaliteit is nog steeds erg goed! Het mooie aan deze webinairs is dat we dus vanuit thuis alsnog bijgeschoold kunnen worden, op een prettige manier die voor iedereen werkt. De communicatie hierbij verloopt ook erg plezierig, en het is fijn dat er zo snel een oplossing is gekomen hiervoor.

De klassen zijn niet te groot waardoor er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht/begeleiding waardoor iedereen met een gerust gevoel het examen ingaat, en maximaal voorbereid!

Als er vragen zijn over de lesstof buiten de lesdag dan zijn deze ook altijd te stellen via de mail, echt top.

Een echte aanrader als je erover nadenkt om verder te leren, in een plezierige (online) lesomgeving

Door Tamar Kruisinga op 29-06-20

Bij Everdien inmiddels alle modules van BKB en PDB afgerond. Nu halverwege MBA - tot nu toe alles in één keer gehaald. Ik had nooit gedacht dat ik dit allemaal zo snel zou halen naast gezin en drie dagen werk. Everdien geeft geweldig les. Goede uitleg, heel veel extra oefenmateriaal waardoor je voorbereid het examen ingaat. Zelfs tijdens de Corona zijn alle lessen online doorgegaan met dezelfde kwaliteit. Zeer aan te bevelen voor iedereen die een financiële administratieve functie heeft of ambieert De opgedane kennis is enorm waardevol! Manuels Opleidingen - zeer aan te bevelen!

Door Lillian Ike-Bats op 28-06-20

Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier de opleiding PDB gedaan. De lessen zijn heel goed te volgen door de duidelijke uitleg. Ook de goede voorbereiding die je aangeboden wordt op de examens d.m.v. oefenexamens worden op een prettige manier doorgenomen, zodat de stof goed blijft hangen.
Zeker ook in deze lastige tijd met het COVID-virus waren de lessen via een webinar zeer goed te doen en kon je ook rechtstreeks vragen stellen alsof je gewoon in de les was.
Everdien dank je wel voor de goede begeleiding in het behalen van mijn diploma.

Hartelijke groeten,
Lillian Ike-Bats
:D :D

Door Jessica gerritsen op 1-02-20

Bij Everdien (en nieskje) bkc, bkb, pdb en MBA gevolgd.
Wat kijk ik terug op een fijne tijd. Kleine groepjes met goede uitleg van de stof! Vooral hoe geduldig ze beide zijn en je op je gemak laten voelen is een prettige bijeenkomst.

Ik zal iedereen adviseren om opleidingen bij hen te volgen want de slagingskans, ook voor mensen met faalangst, is groot.

Bedankt voor de fijne tijd en misschien tot in de toekomst.

Groet jessica